FOLDERS // DIY

Nooo, mitä sä sitten teit eilen? Ööö, no näpersin mappeja. Ei mitään kovin vallankumouksellista, mutta ehkä sitäkin kivempaa. Kaivoin kontaktimuovin jämät ja washi tapet esille ja katsoin, mitä niistä syntyisi pahvisiin mappeihin. Leikkasin paloja ja sommittelin silmämääräisesti sitä mukaa kun sain uusia paloja tehtyä. Tuo ohut teippi on niin nättiä! Ajattelin, että yhteen mappiin kokoan ainakin ruoka-ohjeleikkeet…
Tuosta pojan kuvasta täytyy mainita erityisesti sydämet, jotka P oli tehnyt ystävänpäivää varten dagiksessa. Kiire oli kuulemma tullut, koska sydämiä piti tehdä kahden sijasta kolme: yksi mammalle, toinen papalle ja kolmas merimiehelle. On se sellainen ihana ajattelevainen lapsi ♥ !


Some pics of my late night crafts.. I used raw cardboard folders, which I decorated with contact plastic and washi tape. I love that slim washi tape! I think I´ll fill at least one of these with food recipes that we have all over… Have a nice Saturday!

0 thoughts on “FOLDERS // DIY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *