I NEED SOME FINE WINE

Hei! Olo on kuin kannustaisi hiihtokisojen viimeistä osallistujaa. Heja heja, hyvin menee! Yritän ideoida uusia juttuja ja miettiä kevättä. Mutta ei. Vaatisi jotain suurempaa räväytystä tähän väliin, todellista huoltokatkosta. Haluan maata nurmikolla ja nähdä aurinkoa. Juoda tujun espresson pienellä jalkakäytäväterassilla. Eiku netti vissiin taas auki ja selaamaan matkoja – miksi keväällä kaiken pitää olla niin kallista ja vasta kesäkuussa halpaa!? Hyviä matkavinkkejä otetaan vastaan! Niin ja juu, kuvassa on lauantai-illan settiä. Pahoittelen siihen kuulumatonta rutinaa.

 

golden tea light | flea market find
arabia vintage cutting board | flea market
red wine glas | illum, copenhagen

 

Some Saturday night snacks. I would so love to have this set in another city, away from this everyday stuff. If you have any good travelling tips, please let me know. I need to change scenery..

 

0 thoughts on “I NEED SOME FINE WINE

 • Reply Pieni Lintu 11/02/2012 at 18:35

  Mukavaa lauantai-iltaa, herkulliselta näyttää tarjoilut. 🙂

 • Reply Anonymous 11/02/2012 at 19:17

  Riika tai Kaunas Ryanairilla, jos haluaa matkustaa ja yöpyä edullisesti kauniissa oikeasti vanhassa kaupungissa.
  Vuosia sitten vietimme pääsiäistä ystäväporukalla Riiassa.
  Lämpöä oli +28 astetta ja kirsikkapuut kukkivat, näihin leveysasteisiin verrattuna siellä kevät oli paljon pidemmällä.
  Kaunasissa en ole vielä käynyt, mutta suunnitelmissa on.

  -h

  • Reply maiju 12/02/2012 at 19:23

   Pääsiäinen lämpimässä Riiassa kuulostaa superhyvältä, huokaus! Riiassa olla kuitenkin oltu viime vuonna eli ehkä joku muu kohde täytyy keksiä, Kaunas hmmmm, täytyy tutkia tarkemmin! Kiitos vinkistä 🙂

 • Reply nanna 11/02/2012 at 19:20

  Äkkilähtö Venetsiaan! Me otettiin miehen kanssa yksi vappu sellainen. Ihana reissu, jos ei lasketa, että jouduttiin menemään sinne kolmella lennolla, joista viimeisin oli alppien ylitys pienlentokoneella, uah!
  Hotelli oli vanhaan nunnaluostariin tehty, aivan supersuperihana. Huone oli kuin pieni tyrmä, mutta mielettömän kiviholvikäytävän varrella. Ja luostari oli toiminnassa samassa pihapiirissa, joten kirkonkellot kalahti 52 kertaa heti auringon noustessa. Me sit istuttiin tujuilla espressoilla, jalkakäytäväkahviloissa pikku kujilla sika-aikaisin!

  • Reply maiju 12/02/2012 at 19:24

   Voi aaah, mitä idylliä! Venetsiä olis ihan huippu, täytyy tarkistaa mitä on hinnoittelu keväälle. Kiitos!

 • Reply Heidi 11/02/2012 at 19:37

  kippis. pullo punaviiniä korkattu täälläkin. 🙂

 • Reply Elsa 11/02/2012 at 21:17

  Cheers täältäkin, tosin unkarilaisella kuohuoviinillä Törley’llä kippistelen.

  Minua kiinnostaisi tuo Amsterdam tai sitten Pariisi.

  • Reply maiju 12/02/2012 at 19:26

   Törley on hyvä valinta! Amsterdam oli vintagejuttujen puolesta tosi jees ja edullisempi kuin Pariisi eli kumpikin on käymisen arvoinen. Haluaisin uudestaan Pariisiin, mutta mies reissaisi mieluummin aina uusissa kohteissa…

 • Reply Jenni 12/02/2012 at 18:05

  Ihanat kuvat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *