5 MONTHS..

Kummasti alkaa muistumaan miksi olin niin kypsänä viime talvena. Kova pakkanen veti mielen matalaksi ja rajoitti kaikkea tekemistä. Maaliskuussa kun päästiin Pariisiin melkein itkin onnesta junassa – lämmin aurinko, kukkivat puut ja vihertävä nurtsi oli Siperiasta tulleelle liikuttava kokemus. Jos tuo sänky ei olisi noin hyvä, niin kiroilisin ettei keväälle ole vastaavaa reissua tiedossa (reissurahat -> sänkyrahat). Rikas virkamies jos oisin. Kesäkuvien katselu ei onneksi maksa mitään.

Some summer pics.

0 thoughts on “5 MONTHS..

  • Reply Elsa 02/02/2012 at 22:02

    Just oikea aika muistella kesää, valoa ja lämpöä!

  • Reply Heidi 03/02/2012 at 10:02

    Aurinkoa, vettä, hiekkarantaa -> IHANAA. Nyt villasukat jalkaan, takkaan tuli ja kuumaa soppaa. Annan ajatuksen kuitenkin vielä viipyä kesässä 🙂 Hyvää viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published.