CERAMIC HORSE

Hei! Alla on pari kuvaa olohuoneesta – arvaako kukaan mikä mahtaa olla mun uusin suosikki? Jos veikkasit valkoista heppaa niin jepjep, oikeaan osui. Haluaisin sen joka paikkaan! Lokerikkoon kitschi-rojut kuuluu tämä kolmen euron (erikoinen)löytö, jota en onneksi empinyt kovin kauaa. Valkoiset keraamiset eläinjutut on kuumaahottia tällä hetkellä 🙂 Seuraavaksi sapuskaa, suihku ja lähtö kavereiden tuparikemuihin, funfunfun!Guess which is my new favourite at the moment? If you pointed to the horse, you guessed right! It´s once again a flea market find for just € 3,oo. This was a thing that I just couldn´t resist – there something magical with white porcelain animalfigures..! 🙂

0 thoughts on “CERAMIC HORSE

 • Reply Svenja 28/01/2012 at 16:52

  hey there 🙂
  really pretty decoration .. i also like the horse, good choice 😉
  have a look at my blog http://traumzuhause.blogspot.com/ if you like.

  hugs, svenja

 • Reply Valua Kuvasa 28/01/2012 at 19:27

  Kaunis polle.:) Mukavia tupareita!

 • Reply Karin 28/01/2012 at 21:07

  Looks great indees, but the bottle is one of my favourites too. Have a nice weekend!

 • Reply Salla 29/01/2012 at 02:50

  Tuo olisi lähtenyt myös minun mukaani. Upeita muotoja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *