TABLE WITH CLOTHES

Hei! Olis aika ihanaa pitää keittiön pöydällä kangasliinaa! Runsashelmaista ja valuvaa. Paitsi käytännössä ei varmaan. Lakkaisin hengittämästä joka kerta, kun mies tai lapsi lähestyisi sitä valuvan jugurtin tai muun evään kanssa. Tarkkailisin hysteerisesti, että jokaisen voikkuleivän alla on varmasti lautanen ja että kahvikupin pohja on kuiva. Ei voiveistä liinalle!! Älä pyyhi liinaan! Lisäksi kieltäisin ketsupin ruuttauksen pöydässä. Miehellä kiristyisi pinna ja lapsi kieltäytyisi syömästä. Eli ehkä ei liinaa meille ainakaan arkikäyttöön 🙂

 

Mutta juhlaan voisi joskus tämän Ikean mustavalkoisen kankaan laittaa – jos vaikka nätisti vietetään iltaa vain naisten kesken. Voin jo nähdä miten kivat mun uudet Kastehelmi-sarjan lasilautaset olisivat siinä – onnekkaana löysin isompaa mallia tänään 4 kpl! Oon muuten saanut Ne-nalta haasteen – koppi otettu vastaan, kiitos! Ja loistava Maria on listannut mun blogin yhdeksi suosiksi viidestä – WOW bara!!! Tack Maria så hemskt mycket, jag blev så superglad! Klikatkaa ihmeessä näihin blogeihin!

Oh how I would love have a table cloth on our kitchen table! So charming! In real life I think it would drive me crazy tough. All the time monitoring that sailor and my son would behave tidy. That they would have ketchup, milk and bread all around. Yeah, maybe we forget this idea, but for a party this black and white Ikea fabric would be awsome 🙂

 

0 thoughts on “TABLE WITH CLOTHES

 • Reply selma 15/01/2012 at 18:16

  Ei ihme, että blogisi on listattu! Ihan yksi minunkin lemppareista!

 • Reply Ne-Na 15/01/2012 at 18:20

  Mää himoitsen semmosta oikeen ruttusta pellavaliinaa. Vois olla niin pitkä että sais roikkua lattialla ja sitten sen vois tyylikkään välinpitämättömästi laittaa vaikka solmulle, niin ettei roikkus lattialla jos siltä tuntuu.

 • Reply Anonymous 15/01/2012 at 20:23

  Haa. Mulla on tuota samaa kangasta lohdukkeena ikkunassa pöydän lähellä..
  Laittaisin liinaksi pöydälle, mutta ei menesty meillä. Ainakaan vielä.
  Hauskaa 🙂
  Ostin eilen Fyndikseltä Kastehelmi tarjottimen. Sinäkö sitten ostit lautaspinon?
  Löysin muuten samalla reissulla tumman petroolin värisen n.50-lukulaisen Riihimäen kannun kolmella eurolla! Sinä taisit joskus löytää samanlaisen..että ansioksesi voidaan laittaa, että tunnistin kannun 🙂

  -H

 • Reply maiju 15/01/2012 at 20:32

  Selma // Kiitos 🙂

  Ne-Na // Sellanen olis kyllä kans hiano!

  H // Samoilla apajailla ollaan näköjään liikuttu – mun mielestä lautaset oli edulliset varsinkin kuntoon nähden 🙂 Vai oli siellä ollu vielä tarjotinkin, höh 🙂 Hyvä, jos kannun kanssa oon voinu olla avuksi, kovasti kehittyy omakin kirppissilmä, kun blogeja seuraa!

 • Reply Merja 15/01/2012 at 21:09

  Kangasliinaa pöytään vaan. Useimmat tahrat lähtee kyllä pesussa… ja pitoon ne kankaat on tarkoitettu, ei kaappiin piiloon 🙂 t. kolmen lapsen äiti joka pitää kangasliinaa pöydällä jatkuvasti

  • Reply maiju 16/01/2012 at 22:17

   Niin totta – ajattelen ihan samallalailla astioista, pöytäliinaa täytyy varmaan kokeilla ja eiköhän se saa olla, jos muuten tykkään 🙂

 • Reply Hanna from the corner table 15/01/2012 at 21:10

  Nyt pari huokausta tähän. Ah, voisin mielelläni istua tuollaisen pöydän ääreen lasilliselle 🙂

 • Reply Kirsi 15/01/2012 at 22:17

  Kaunis kattaus. Itse pidän kangaspöytäliinaa keittiön pöydällä ihan koko ajan. Meillä on itseni lisäksi 2 kouluikäistä poikaa, joten pitäähän ne pyykkiin laittaa välillä jo yhden päivän jälkeen. Mutta ei se haittaa, sitä varten ne pesukoneet on keksitty. Joskus kun siinä ei ole liinaa niin tuntuu tosi paljaalta. Ja eri liinoja käyttämällä saa aina uutta ilmettä keittiöön. Suosittelen!

  • Reply maiju 16/01/2012 at 22:18

   Olen samaa mieltä eli ei yhden kankaanpalan peseminen ole mikään urakka. Ehkä vaan tottumiskysymys. Meillä tosin aina kertyy kamalasti tavaraa keittiönpöydälle eli liina + romut on yhtälö, joka on varmaan tahroja pahempi 🙂

 • Reply Eleonoora 19/01/2012 at 14:57

  pöytäliinassa just parhainta on se, ettei tartte aina olla heilumassa rätin kanssa ja pyyhkimässä tahroja. Sen kun puistelee pahimmat murut ulkona ja mättää pesukoneeseen. Ah niin käytännöllistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *