A LITTLE BIT OF HISTORY

Muistikortilta löytyi muutama vanha keittiö-kuva. Tässä vaiheessa katto ja musta liitutauluseinä oli jo maalattu. Pöytä ja tuolit kannettu paikoilleen. Kynttilät ja kaikki. Punainen lattia ja edellisen omistajan kukkatapetti oli tarkoitus jättää, mutta.
Keittiössä haisi niin pahasti tupakka, että homma piti arvioida uudelleen. Tapetti on aika makea eli sen repiminen oli sääli. Vaihtoehtoa ei kuitenkaan ollut eli kun tapetti oltiin saatu pois, näytti lattia ihan ihmeelliseltä. Vaikka siitäkin tykkään näissä kuvissa. Harmaa valittiin muun asunnon mukaan ja hyvä niin. Mutta onneksi sentään on nämä kivat kuvat muistona 🙂


I found some old kitchen pictures from my memory card. We had just finished with renovating the black chalk board ceiling and some other stuff. Table and chairs were brought in. Candles and everything ready. But. The wall paper chosen by the previous owner stank like an old bar – tobacco times ten. Very nice, I know, but it had to go. And after it was away, the floor looked very odd. Unfitting. So we painted it grey as the rest of the house. Still, I´m glad that I at least have these pictures 🙂

0 thoughts on “A LITTLE BIT OF HISTORY

 • Reply Nonna 12/01/2012 at 19:30

  Aika hyvä tuo kyltti seinällä, jos kerran tupakka haisee… =) Kaunis tapetti ja tuo lattiakin on mukavan räväkkä!

 • Reply Anonymous 12/01/2012 at 21:44

  Tapetti ja lattia ovat kyllä aivan herkut.
  Olen aika hämmästynyt, että onko näiden laittaja sitten kärytellyt sisätiloissa vai oliko katku vanhempaa perua?
  Tuntuu vaan uskomattomalta, että nykypäivänä joku polttelisi sisätiloissa vasta remonttia tehtyään.
  Kun ei kai tuo tapetti kovin kauaa ole seinällä ehtinyt olla…

  Kävimme vast ikään katsomassa erästä myyntiin tullutta vanhaa taloa. Jo ovella oli vastassa sellainen vanhan tupakan katku, että oksat pois. Kai se on ollut usein sitäkin, etteivät vanhat tupruttelijaukkelit ole enää ikäännyttyään viitsineet portaita pitkin könytä ulos asti sauhulle.

  Hieno on kyllä keittiö nykyiselläänkin ja koko asuntonne. Löytäisimmepä itse joskus oman ihanan kodin. Asialla ei kyllä olen tulenpalavaa kiirettä, kun saamme asustaa ihanaa yli 200-vuotiasta vuokra-asuntoa.

  -Maaria

 • Reply Kirsi 13/01/2012 at 15:55

  Hyvältä näytti ennenkin, sääli, että piti repiä nuo tapetit.

  Mukavaa viikonloppua!

  Kirsi

 • Reply selma 14/01/2012 at 22:03

  Ihan pirteä, mutta mun on pakko sanoa, että uudistunut versio on kyllä musta upeampi. Teidän kauniit huonekalut ja ihanat kekseliäät pikkutavarat ja asetelmat tulee kauniimmin esiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.