ANYWAY

Sopimus lahjattomasta joulusta piti melko hyvin. Vain merimies rikkoi sitä jonkin verran. Sain nimittäin kauan haaveillun untuvapeiton! Ja vieläpä ihan parhaan Joutsenen valmistaman, ahhhh. Sellaisesta ei voi olla vihainen. Eikä tästä toisestakaan – iphoneessa on nyt aivan mahtava puinen kamerasuojakuori! Olen ilmeisesti ollut niin kiltti tyttö, ettei näiltä lahjoilta voinut välttyä :):)Keräsin tähän jotain tämän hetkisiä suosikkijuttuja yhteen…

pääkallo * skull | made by a friend
tulitikkurasia * matchbox | DIY
tuikku * tealight | vintage
rintakoru * brooch | stolen thunder // naavakauppa
iphone kotelo * iphone case | signi case
käpy * cone | pentik
washi tape | teippitarha

P.S. Haluatteko muuten tietää kuka voitti Stolen Thunderin kaulakoruarvonnan? Satunnaislukugeneraattori arpoi voittajaksi (arpa nro 6) Kiss my blog -blogin! Onnittelut voittajalle! Ota yhteys osoitteella naava@naavakauppa.fi!

Our agreement for not buying any christmas gifts was nicely followed by both parties. Except by the sailor who suprised me with something I´ve always wanted…an eiderdown so nice and warm that I couldn´t be angry. And a wooden iphone case that I also like very much… Apparently I´ve been such a good girl that these gifts could not have been avoided. So what can I say :):)

P.S. Do you want to know who is the lucky owner of a Stolen Thunder giveway price?
It is Kiss my blog, congrats! Please take contact with naava@naavakauppa.fi.

0 thoughts on “ANYWAY

 • Reply Hanne 25/12/2011 at 14:52

  Upeat kuoret olet saanut.
  Tunnelmallista joulupäivän iltaa <3

 • Reply Dooda 25/12/2011 at 20:19

  Aivan ihana jouluylläri, KIITOS Maiju!! Ja iloista joulunaikaa sinne teille, toivoo hän joka ei ikinä muka voita mistään mitään. 😉

 • Reply Petriina 26/12/2011 at 13:08

  Tosi kauniit nuo puhelimen kuoret, voi että !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *