VIRTUAL

Minä ryökäles en tänäkään vuonna saanut joulukortteja postiin. Olen surkea askartelemaan sarjatuotantona ja idea joulukortti-valokuvastakin kaatui siihen, ettei poika suostunut sillä hetkellä malliksi. Nyt saan sitten kärsiä siitä pienestä pistoksesta, joka tuntuu aina kun postilaatikosta löytyy uusi joulutervehdys. Vaikka kiva niitä tietysti on saada, älkää käsittäkö väärin! :):)
Kaksi oheista kuvaa saavat siis toimia virtuaalikortteina, kummassakin on vanha joulukortti, joita pari vuotta sitten löysin isommankin pinon. Tykkään näiden väreistä ja kuvituksesta – ilman sitä klitteriäkin pärjää! Hauskaa joulua siis, ystävät, perhe ja tutut!

I did not send any x-mas cards this year. Partly because I´m so poor in DIY – one card is okay, but twenty, oohh no! Also my son said no, when I tried to take nice photos of him. So this year, I´ll only make a virtual greeting – I think these vintage cards have a nice athmosphere to spread x-mas joy for everyone 🙂 So merry christmas friends, family and others I know!

0 thoughts on “VIRTUAL

 • Reply Kamomilla 19/12/2011 at 22:54

  Minä lähetin vain muutaman- loput saavat sähköpostin kautta. En kestä ajatusta siitä, että suurella vaivalla tehdään ja sitten ne joutuvat roskiin jossain vaiheessa kuitenkin…

 • Reply ryppymekko 19/12/2011 at 23:06

  Rakastan noita vanhoja joulukortteja!
  Vaikka löytyy tänä päivänäkin välillä aika helmiä (ja kaikkea muutakin..).
  Hauskaa joulua sinne!

 • Reply Nonna 20/12/2011 at 07:25

  Kaunista! Kiva idea tuo siilin käyttö korttitukena!

 • Reply maiju 20/12/2011 at 18:06

  Kamomilla// Totta! Paitsi kauneimmat käsintehdyt olen yleensä säästänyt..

  Ryppymekko// Totta, herkkuja kortteja on näkynyt blogeissakin monia.

  Nonna// Siili on tähän hommaan kuin tehty 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *