POKER

Siinä se on! Varteenotettava kandidaatti olkkarin kattolampuksi. Thomas Bernstrandin Poker-lampun halkaisija on kadehdittavat 98 cm! Nopean nettikauppakierroksen jälkeen tämänkin saa silti unohtaa – tarjolla on ainoastaan pienempää mallia (halk. 48 cm), joka sekin maksaa yli € 4oo. Epäilen, että isompi ei ole halvempi… Jos sitä nyt edes jostain sattuisi saamaan :/ Mutta jotain tämän tyylistä kuitenkin, aj lajk! Ja tykkään muuten muustakin kodista, nam…

pics | helén pe / family living

I thought I found it. Our living room lamp. But after a short webshop tour I realized that noup, the large Poker lamp designed by Thomas Bernstrand is not available. And the smaller one costs over € 4oo. I guess the bigger one will not be cheaper.. But something like this – someday, somehow! The rest of the house is pretty lovely too, yummy!

 

0 thoughts on “POKER

 • Reply Anonymous 13/12/2011 at 08:40

  Hieno lamppu. Muistaakseni Ikealla taitaa olla saman muotoisia, mutta ei kyllä noin massiivisella halkaisijalla.

  Upea tuo kirjahylly, rakastan kirjoja ja isoja kirjahyllyjä. Moni niitä inhoaa sisustuksessa. Jossain sisustusohjelmassa kirjahyllyjä pidettiin kotien hirvityksinä, levottomuutta sisustukseen tuovina ja ne pyrittiin aina poistamaan.
  Minä taas pidän kotini yhtenä tärkeimpänä juttuna pursuavaa kirjahyllyä.
  Tänään pitäisi omat kirjahyllyt siivota jouluksi. Pölyä ne kyllä keräävät, sen myönnän.

  -Maaria

 • Reply maiju 14/12/2011 at 21:17

  Maaria// Mä haluaisin myös paljon kirjoja – ongelma vaan on etten ehdi niitä koskaan lukemaan = niitä ei tästä syystä kerry lainkaan. Hyvä jos saan kesällä yhden kirjan luettua! Se on tämä adhd-sisustaminen, joka vie kaiken huomion (mutta on niin kivaa eli menköön):)

Leave a Reply

Your email address will not be published.