SPARE ME

Huh mitkä ilmat tällä hetkellä Pohjanmaalla – jäätä, sadetta ja pimeyttä riittää mielin määrin. Paavo sai pettyä aamulla, kun pieni lumikerros oli muuttunut mustaksi maaksi. Siitä huolimatta tänään oli hyvä päivä: eka maanantai uudessa duunissa sai aikaan vain pientä ohimoiden jomotusta loppupäivästä ja nyt sekin on ohi. Uunissa paistuu perunarieskat. Merimies tulee huomenna vapaille ja keskiviikkona on palkkapäivä. Aion ainakin haalia Clas Ohlssonilta läjäpäin kynttilöitä 🙂 Ja jos vaikka menis kirppikselle, on nimittäin hakusessa tällainen iso säästölipas norsu. Kuvan pieni lila on löytö neljällä eurolla. Näyttäisi kaipaavan isoa kaveria tuohon viereen 🙂

 

This small retro elephant has nostalgia in high dozes – they were once popular gifts given by various banks in Finland. Now I´m looking for a smiliar, but much bigger one, it would be a nice x-mas gift for sailor as he is a keen coin collector. Must visit some more flea markets I guess 🙂

0 thoughts on “SPARE ME

  • Reply Anonymous 29/11/2011 at 08:41

    mietin mielsin, että asutte Hgissä?
    Ihana blogi ja olet jo nyt mestarikuvaaja
    anna stadista

  • Reply maiju 29/11/2011 at 17:04

    Kiitos Anna – oon kyllä syntyjään Esbosta, mutta muuttanut myöhemmin tänne peremmälle Suomeen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.