PINE CONES

Meillähän ei ole olohuoneessa tällä hetkellä lainkaan sohvapöytää, missä on omat hyvät ja huonot puolensa. Telkkarin edessä mässäily on yleensä aina pientä säätämistä, mutta toisaalta välttyy (=vältyn) raivaamasta tavarakasaumia olohuoneesta. Ollaan siis ihan tykätty tästä kahden rahin yhdistelmästä.
Jotta rahien kangas säästyisi pahimmalta, on toisen päällä tällainen keittiötason jämäpalasta tehty laskutasosysteemi. Käsittelin palan Osmolla ja teippasin kantit mustalla sähköteipillä. Hoitaa asiansa 🙂


Hirvensarvi on ollut tuossa jo hetken ja nyt se sai kaveriksi ison lasipurkin. Laitoin purkkiin ison kynttilän ja kaksi isoa käpyä. Taas on tunnelmaa 🙂 Ja illalla vielä paranee, kun pari ystävää tulee glögille!

It´s no suprise I like to make small arrangements all the time. This time I used a large glas bowl, white candle and two pine cones. I have it in our living room – instead of having a sofa table, we have two footstools in front of the sofa. To make coffee drinking and eating little bit easier, we used a piece of wooden kitchen countertop on top of the other stool. I waxed it and taped the corners with black electricity tape. As easy as that! 🙂

0 thoughts on “PINE CONES

 • Reply Hanna 24/11/2011 at 14:58

  Tyylikäs ratkaisu! Meillä lapset kasaavat tavaraa olkkarinpöydälle. Joka ilta saa niistä sitten naputtaa, että siistiytyy ennen nukkumaan menoa.

  Mistä saa noin ihanan isoja ja uhkeita käpyjä?

 • Reply selma 24/11/2011 at 16:01

  Ai vitsi, miten makee! Usein tällaiset jutut on just niitä helmiä! Mukavaa iltaa glögin merkeissä ja etenkin ystävien seurassa:)

 • Reply FrauSchmitt 24/11/2011 at 16:51

  I love your style. Great idea to tape the corners of the kitchen countertop with electricity tape.

  Love from Germany,
  FrauSchmitt

 • Reply Hanna 24/11/2011 at 17:25

  Tosi hyvä idea. Meidänkin pitäisi kehittää jonkunlainen taso rahin päälle. Kauniilta näyttää myös nuo kävyt kynttilän kanssa, kun joskus löytäisi tuollaisia kauniita käpyjä.

 • Reply maiju 24/11/2011 at 23:19

  Hanna, oon pominu kävyt ihan jostain maasta. Näiden löytäminen on harmi kyllä aika sattumaa :/

 • Reply Heidi 25/11/2011 at 08:42

  Tosi hieno. Tulee mieleen, mitä kaikkea purkkiin voisikaan laittaa käpyjen tyyliin – ehkä punottua köyttä, havunoksia tai vaikka sammalta, ihan mitä vaan 🙂

 • Reply maiju 25/11/2011 at 10:23

  Todellakin Heidi, näin isoon purkkiin mahtuu vaikka mitä. Ajattelin ensin laittaa siihen hyasintteja, mutta se ei jostain syystä toiminut (purkki oli jotenkin liian korkea).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *