A FAIRYTALE FOREST

Kinkunpaisto marraskuussa saa näköjään aikaan jänniä sivuvaikutuksia – oon nimittäin ihan joulufiiliksissä! Ideoita alkoi muhia tänään jo aamupäivästä, kun merimies toi kotiin koivunhaloista tehdyt kynttilänjalat (tässä helppo DIY-vinkki!) Valkkasin siis pöllit meidän polttopuista ja mies lyhensi ja sorvasi puutyökurssilla niihin kolot. Siihen vähän oksia ja vanhoja pikkusieniä sekä iso sinkkinen lyhty, ja jouluasetelma nro 2 on valmis 🙂

sinkkilyhty * lantern in zink | jysk
kynttilänjalat * candle sticks | own creation
peura * deer | säde sisustus

Blogi hiljeneekin tästä hetkeksi, sillä viikonloppu kuluu valokuvauksen lähiopetusjaksolla. Odotan innolla palautetta meneillään olevasta sommittelujaksosta ja seuraavista aiheista. Näistäkin ehkä lisää ensi kerralla 🙂 

Eating christmas ham forehand in November, has had funny side effects on me – I´m in my best christmas spirit and all inspired to create different decorations! Here is my effort for today: branches, tiny mushrooms, deer and candle sticks made by the sailor. This is my little DIY tip for the week: I picked two logs that sailor made shorter and drilled holes for the candles. I think I need couple more, simple and elegant just how I like it 🙂

 

 

0 thoughts on “A FAIRYTALE FOREST

 • Reply Something White 17/11/2011 at 17:26

  Beautiful!!

 • Reply selma 17/11/2011 at 17:44

  Upeat kuvat ja aivan ihanaiset yksinkertaiset koristeet! Kuten myös edellisessä postauksessa. Tykkään kovasti juuri näistä diy-jutskista!

 • Reply Kamomilla 17/11/2011 at 21:14

  Hauska idea ja hieno toteutus!

 • Reply Nonna 18/11/2011 at 08:08

  Ihanat kynttilänjalat ja kaunis asetelma! Noihin vielä sellainen metallisydän kynttilälle, niin paloturvallisuuskin on hoidossa. Itse olen kaivannut sellaisia puisiin sorvattuihin kynttilänjalkoihin, joita olen kirppareilta keräillyt.

 • Reply fair 18/11/2011 at 12:22

  Kaunis ja hauska asetelma. Pienet sienet tuttuja myös omasta lapsuudenkodista. Söpöjä!

 • Reply Mirjami 19/11/2011 at 00:42

  Ihana asetelma! Ja nuo pikkuiset sienet ovat tosi suloisia. Muistin juuri, että äidilläni on kyseisiä sieniä joulukoristelaatikossaan (ja ne silleen kivasti haalistuneita, kun ovat tosi vanhoja)…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *