YOU DON´T HAVE TO BE RICH

Leikin tänään kotistylistiä. Kani toimi assistenttina. Yhteistyö pelasi hyvin ja sain diivailla rauhassa. En tiedä mistä se ajatus tähänkin lähti, mutta veikkaan noita kasariysäri muoviomppupalloja, jotka poimin eilen SPR:ltä mukaan (€ o,3o/kpl) – olen niin lovena niihin! Vaihdoin omppuihin vain ripustusnarut, jota löysin yllättäen jostain miehen tavaroista. Ja pitihän noita oksiakin kokeilla (sprayasin ne eilen mattavalkoisella).

Halpaa huvia siis kaikki tässä, se taisi olla pointtina. Tätä varmaan jalosten vielä lähempänä joulua eli teen ehkäpä kattoon laitettavan kevyen kranssin noista oksista ja siihen sitten roikkumaan kaikkea kivaa! Mukavaa keskiviikkoa!


washi tape | teippitarha
purple x-mas balls | illum / copenhagen
s-bag | alphabet bags

 

I don´t know where this idea came from, but I guess that those red plastic apples have something to do with it. They are really traditional, but for a kitsch fan like myself, new ribbons did the trick. And also those branches that I sprayed white yesterday. Home styling is so much fun and here the point being that there is so much that you can create with cheap materials! This was of course only for photographing, but later I will defenitely use this idea. Maybe not like this, but I show you then! 🙂 Have a nice Wednesday guys!

0 thoughts on “YOU DON´T HAVE TO BE RICH

 • Reply Pieni Lintu 16/11/2011 at 16:03

  Noi omput on niin klassisia – ne kopisee sillai ontosti, eikö!? 😀

  Kiva asetelma. 🙂

 • Reply maiju 16/11/2011 at 16:39

  Joo kopisee, näitä on varmaan kaikilla, niin perus! 😀

 • Reply mokkakissa 16/11/2011 at 16:55

  Mistä kanijänis?

 • Reply maiju 16/11/2011 at 17:10

  Pupuliini on Kaunis pieni elämä shopista, ks. linkki edellisessä postauksessa

 • Reply heidi 16/11/2011 at 21:19

  Hei wau mitkä stailaukset, todellakin hienot! 🙂 Omput on ihanat, tuli mieleen muistoja…ja toi oksien spreijaus; pakko kokeilla! mä haaveilen sellaisesta isosta oksasta roikkuun kattoon, mikä oli uusimmassa divaanissa ruokapöydän päällä, ja mustaa maalia oliskin jo…hmmmmmmm…ja hitsi mulla olisi hirvee hinku kuvata kaikkee kivaa ja kirjottaa, ja kamera uupuu, tylsää! Onneks voi keskittää sitten kaiken ajan teidän ihanien ihaniin blogeihin 🙂

 • Reply Anne 16/11/2011 at 22:10

  Ihanat omput, ja ainakin mulle ennestään tuntematon tuote 🙂 Meillä ei ole omput kopisseet.

  Hienon näköinen setti oksineen päivineen. Tuossa on vielä jotenkin niin pirteä ote, että tulee ihan hyvälle tuulelle.

 • Reply Kamomilla 16/11/2011 at 22:30

  Kivaa ja värikästä- !! 🙂

 • Reply maiju 17/11/2011 at 18:25

  Kiitos Heidi, siitä vaan toteuttamaan kaikki ideat! Ja kuvaamaan myös 🙂

  Anne, kiva jos tulee hyvälle mielelle!

  Kamomilla, no vähintäänkin värikästä 🙂

 • Reply Heli 18/11/2011 at 12:24

  Ihana idea spraymaalata oksia, aijon kokeilla:) Meille on tulossa jouluksi samanlainen pupu.
  Hienoja kuvia!

 • Reply Johanna 01/12/2011 at 20:22

  Ihanaa!!! Muistan hyvin nuo omput. Hauskaa, että nekin näyttävät nyt niin tyylikkäiltä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *