WINTER TIME. Nyt se on sitten virallista, talviaika. Tänään tuli pimeä jo viideltä, vaikka kellojakin siirrettiin… Paavo totesi talviajasta, että nyt täytyy laittaa villasukat jalkaan ja takkaan tuli! 🙂 Siitä innostuin nappaamaan nämä villasukkakuvat – kummallakin on jalassa ihan uudet! Paavon pohjalaishenkiset sukat löysin kirppikseltä (toki uudet), kun ei itsellä oikein tuo kudin kädessä istu.


Mun mustavalkoinen pari on Christianiasta, näitä olisi voinut ostaa toisetkin. Myyjän mukaan ne on kudottu Afganistanissa.. Eli tämmöistä ihan tavallista tänään 🙂

Our new woolen socks. Mine are from Christiania. Love the pattern and colour 🙂

| m

0 thoughts on “

 • Reply hennan 30/10/2011 at 20:16

  Ihanat sukat,molemmat:)

 • Reply Merja 30/10/2011 at 21:20

  Munkin tarttis varmaan hakea villasukat jalkaan, meillä on ihan helkutin kylmää just nyt… vaikka olenkin poltellut tulia mutta vain keittiössä..

 • Reply Merja K 30/10/2011 at 22:03

  Sukkien kutomistaito puuttuu minultakin, se kyllä haluaisin oppia. Kivat sukat kumpaisetkin, villasukille alkaa tosiaankin olla käyttöä 🙂

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

 • Reply Juulia 31/10/2011 at 17:13

  Onpas kivannäköisiä sukkia :)!

  Täälläkin koko porukka tepsuttelee villasukissa – minulla vielä tossut niiden päällä! Ei käy veto jalkoihin ;).

 • Reply Pampuliina 02/11/2011 at 11:55

  Ihania nuo villasukat, minä oikeasti rakastan villasukkia ja pyydänkin siskoani koko ajan neulomaan niitä lisää:) Itse en enää pysty neulomaan kun olkapää hajosi mutta onneksi joku toinen pystyy:)
  Kauniit sukat molemmat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.