KØBENHAVN x 12

Hei! Jatkan vielä reissuteemalla eli Kööpenhaminan kuvakollaasilla. Matkassa oli vain pieni digitaskuraketti Powershot G11, koska en jaksanut ottaa järkkäriä painolastiksi mukaan. G11 on näppärä ja kompakti, mutta järkkärillä kuvaamisen jälkeen se tuntui melkein leikkikameralta. Siispä napsin satunnaisia kuvia ilman sen suurempia kuvausambitioita ;).

Joku kysyikin jo vinkkejä Kööpenhaminan koluamiseen – on tulossa! Ajattelin koota siitä erillisen postauksen, jossa on myös noita paikkoja (mm. kirppiksiä), joissa kävimme sekä vähän inspiskuvia Kööpenhaminan sisustustarjonnasta. So stay tuned 🙂 Ja osallistukaa edellisen postauksen arvontaan!

 


I didn´t bring my system camera to Denmark so here are some snapshots taken with my smaller Canon Powershot G11 camera. I think G11 is very good when travelling – light, small and takes quality photos. For me visiting Copenhagen was about flea markets and interior decorating, so more of this is coming soon! ´ll list some places to visit and other tips for Copenhagen. Stay tuned if interested and please take part of the giveway presented in the earlier post!

0 thoughts on “KØBENHAVN x 12

  • Reply selma 26/10/2011 at 08:01

    Joo, täällä toivotaan niin Köpis-postausta huippipaikkoineen, koska tiedossa on joulukuussa reissu ja olisi ihana saada siitä kaikki irti. Varsinkin kun on loistava matkaseura, joka jaksaa koluta joka paikan:) Kiva kuvia tälläkin kameralla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *