MISH MASH

Kun kahden ihmisen tavarat yhdistetään samoihin neliöhin saattaa kokonaisuudessa olla sovittamista. Kumpikin pitää omastaan kiinni ja niin pitääkin. Tässä on yksi meidän kompromisseista – tauluseinä, jossa Tiina Lehtimäen pääkalloakvarellit (merimies) sekä Janika Herlevin ja Tommi Siljamäen grafiikka (minä) kohtaavat. Tykkään siitä näin. Suunitelmissa onkin laajentaa kokoelmaa koko seinälle. Jos vaikka Kööpenhaminasta löytyisi väliin pari graafista posteria?

We have combained our forces on the wall – the art collection is a compromise that has all my and his art works. Nice mish mash I think, that I hope will get some completion from our trip to Copenhagen.

 

0 thoughts on “MISH MASH

 • Reply pieni mopo 23/09/2011 at 19:59

  Kompromissit johtavat välitilaan ja välistä mainioihin kokonaisuuksiin ja tämähän on kovin hieno =)

 • Reply selma 23/09/2011 at 21:11

  Hyvä kompromissi! Mun ystävä muuttaa yhteen juuri naisystävänsä kanssa eikä saa tuoda mitään yhteiseen uuteen kotiin. Ei hyvä alku;( Kivaa viikkistä!

 • Reply Evi 23/09/2011 at 21:42

  Kaikki sopii niin hyvin yhteen! Onpa kaunis ja toimiva asetelma, sekä taulut että muut kuvassa näkyvät esineet.
  Ihanaa viikonloppua!

 • Reply Riitta 23/09/2011 at 22:28

  Yhteenmuuttamisessa ei taida riittää yksi, jos toinenkaan kompromissi, jos kumpikin haluaa omista jutuistaa pitää kiinni ja kaikenlisäksi jos sisustustyylit ovat aivan ääripäitä.. Nuo taulut näyttää kyllä ihan hauskalta! Tauluista saa ihan kivan kokonaisuuden, kun raamit sopivat jotenkin yhteen.

  Viikonloppuja!

Leave a Reply

Your email address will not be published.