PASTA!

Hei! Huippua lauantaita kaikki! Meillä se alkoi vapaapäivästä huolimatta herätyskellon soittoon eli suuntasimme korttelin päähän vintti- ja pihakirppikselle. Tarjonta oli suppeaa, mutta kotiin lähdettiin silti yhteensä 3,50 euron ostosten kanssa: isosta emalisesta naulakosta, industrial-pöytälampusta ja vanhasta seinän kokoisesta Afrikan koulukartasta joku halusi todellakin hankkiutua eroon!?

Matka jatkui keskustaan ja In-sisustuskauppaan. Pari kuukautta ehti kulua kun mietin sieltä kotiin raahatun pöytätason ostamista, mutta nyt se on meillä. Siitäkin kuvia kunhan olohuone on jossain kuosissa (kattopaneelien asennus alkaa ensi viikolla). Vielä lyhyt visiitti kauppahalliin ja lauantain ruokatarpeet kasassa.

 


Päivän annos oli tänään piipahdus Amsterdamin tunnelmiin eli tehtiin samaa pastaa, jota söimme pienessä Monte Verdessä. Ravintola oli lähipubi-tyyppinen, edullinen ja ruoka todellakin hyvää! Mies valmisti chili- ja valkosipuliöljyt, silppusi pekonin ja paistoi sen pannulla. Spaghetin kypsennys kattilassa ja siitä sopivan aldentenä nopeasti paistinpannulle öljyjen, pekonin ja aurinkokuivattujen tomaattien kanssa. Mustapippuri ja parmesaani viimeistelivät kokonaisuuden, nammmm!!


Tässä ristorantessa istuskeli oikein mielellään, naapuriravintolan tuolikaunotarten katselukaan ei haitannut viihtymistä :I Tässä muuten hyvä DIY-vinkki eli vanhoista koulutuoleistakin voi saada turkoosilla maalilla näin makeita!

 


Illalla vielä rapuja ja rapeaa leipää!

0 thoughts on “PASTA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *