LET´S PLAY

Hei! Ensiksikin kiitos huikeista kommenteista koskien tuota meidän keittiötä. Kaikki järjestyi sinne vähän sattumalla, koska 4 kk aikana operoin pelkästään mielikuvan perusteella. Mutta hyvä siitä tuli! 🙂 Sitten varsinaiseen aiheeseen eli Paavon huoneeseen. Se on olohuoneen ja makuuhuoneen välissä, sillä sintti ei vielä suuremmin omaa rauhaa kaipaa. Tämä huone tuli kerralla valmiiksi, koska kaikki kalusteet ja muut jutut oli jo ennestään hankittuna. Mitä nyt edellisessä asunnossa keittiönpöytänä toiminut pikkupöytä muunnettiin kirjoituspöydäksi.

sänky | anno.fi
matto | ikea
leluarkku | kirppislöytö

Tämän huoneen kanssa saa kyllä olla koko ajan tarkkana, ettei tule ahdettua sinne liikaa tavaraa. Varsinkin kun muu väritys on näin neutraalia, tarttuu jokainen yksityiskohta heti silmään.. Kiva olisi pitää huone mahdollisimman simppelinä. Vaikeaa, kun lapsille on nykyään olemassa vaikka mitä ihania leluja ja huonekaluja! Sen verran on varmaan muutosta tänne luvassa, että maalaan harmaan tapettiseinän jossain vaiheessa….

kanilamppu | kaunis pieni elämä
lippunaru | maileg

 

Nyt seuraamaan, kun mies grillaa kokonaisen kanan!

0 thoughts on “LET´S PLAY

 • Reply heidi 16/07/2011 at 22:00

  Mahtava pojan huone!!! Tykkään-tykkään-tykkään! Itse maalailen parhaillaan meidän yläkerran mäntypaneelikattoa valkoisen alle “piiloon” ja haaveilen karsimisisesta rankalla kädellä, lähinnä poikien huoneessa 🙂 Kiva katsella senkin takia inspistä muiden kuvista…

 • Reply Katri 17/07/2011 at 09:29

  Alemman postauksen keittiö… *ihastuksen huokaus* ja tämäkin huone – molemmat niin ihania, kauniita, simppeleitä! Silmä lepää näitä katsellessa ja iskee aivan järjetön sisustusbuumi! Kirpparille pitää ainakin päästä näiden kuvien jälkeen, jos ei muuta. 😀

 • Reply Anu 18/07/2011 at 00:13

  Oikein paljon onnea uuteen kotiin! Tosi inspiroivia kuvia tänne on viime aikoina ilmestynyt. Ihan elin fiiliksissä mukana, kun kerroit miten ihana on syksyllä laittaa tulipesiin tulet supattamaan. Voi että, kun kuulostaa kodikkaalta.
  Ja tää lastenhuone kutsuu suorastaan leikkimään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *