COFFEE TABLE

Hei! Tuntuu ikuisuudelta, kun viimeksi olin täällä päivittämässä jotain järkevää. No nyt yritän senkin edestä eli seuraavassa tulee kuvallisia todisteita viime viikonlopun inspiraatiopuuskasta. Sen seurauksena sain järjesteltyä olohuonetta uuteen uskoon eli päivitettyä vähän keväisempää ilmettä. Värit kiinnostavat edelleen kovasti ja nyt onkin jatkuva haku päällä, jotta löytäisin lisää kivoja tyynyjä. Tulee vaan niin myöhässä aina nämä sisustustrendit tänne Suomeen eli romanttisia pellava- ja tekstityynyjä kyllä löytyy kyllästymiseen asti, mutta kivoja väriprinttejä ei millään. Ärsyttävää…

Olohuoneen isoin muutos on sohvapöytä, joka syntyi yhdistelemällä kaikkea jo ennestään meiltä löytyvää eli vanhasta ovesta tuli kansi ja kahdesta pullokorista runko. Keskellä on kolmas kori, mutta se ei tue pöytää. Toimii vain lehtikorina. Iso sohvapöytä oli tosi toivottu muutos, sillä kaipaan tähän paljon tilaa teekupeille, kynttilöille yms! Puhumattakaan lukemattomista mahdollisuuksista muuttaa “sisustusta” tässä 🙂 Nyt pöydällä on kokoelma kynttilöitä, kaikki kirppiksiltä. Keväisiä päiviä!

Hi, some new pics from my living room. This time I have created a new coffee table from old stuff: a vintage door together with two wooden boxes and it was finished! Simple but still practical! Do I need to say how much I like the thousand possibilities to change decorations here, hihi 🙂 I´m still graving for new colourful cushions to really spice the spring wibes here. Lovely with the sunshine…oh yes!

0 thoughts on “COFFEE TABLE

 • Reply Uuden Kuun Emilia 07/02/2011 at 20:59

  Jos oot yhtään ompelija tyypiä, niin tsekkaa Amy Butlerin kankaat! Siellä on kivoja kuoseja,tummiakin värejä ja kivoja kuvioita!

  Ihanalta näyttää, jaiks! 🙂

 • Reply selma 07/02/2011 at 21:07

  Todella ihanan näköinen olkkari! ja pidän tosi paljon inspiraatiopuuskista ja uudelleenjärjestelyistä puhumattakaan kirppislöydöistä:) Muhun kolahti lujasti oddbird pyöreät tilkkutyynyt ja fokusfabrikin kankaat tyynyihin.

 • Reply valkea höyhen 07/02/2011 at 21:13

  Kiva värimaailma.
  Mistä on peräisin tuo sohvalla oleva mustavalkoinen “hevostyyny”? Se kolahti erityisesti. 🙂

 • Reply maiju 07/02/2011 at 21:23

  Voi kiitokset kommenteista ja kehuista, ja vinkeistä sen puoleen! Aina pari tyynyä onnistuu, vaikka en mikään himo-ompelija olekaan 🙂

  Valkea höyhen: Dala-häst tyyny on jostain marketista ja ostettu puolitoista vuotta sitten. Aina kannattaa piilottaa hyvät jutut vähäksi aikaa sen sijaan, että hankkiutuisi niistä eroon. Tämä tyyny on tätä osastoa 🙂

 • Reply Elli 07/02/2011 at 22:58

  Aivan ihana olohuone. Oispa mullakin samanlainen. Taytynee alkaa metsastamaan vanhaa ovea 🙂 (ja isompaa olohuonetta… :D)

 • Reply Kotilo 08/02/2011 at 11:09

  Upeaa! Ihanat värit ja kelpo sohvapöytä. Nam!

 • Reply bubble 11/02/2011 at 19:53

  Mä niin rakastan teidän olohuonetta! 😉

 • Reply mizyéna 14/02/2011 at 18:34

  Heippa, ensimmäistä kertaa olen blogiasi kurkkaamassa ja pidän paljon näkemästäni. Kauniita kuvia ja ihana sisustus teillä. Terkkuja kaukaa lämpimästä :))

 • Reply Alice_Uber_Alles 02/03/2011 at 23:36

  Hello! 🙂
  I just wanted to say i adore your living room! The colour combination is mind blowing – I like how it’s mainly white/light coloured and then pink, red, bright colours pop-out!
  Very nice! Inspiring!

  Aliki

 • Reply Maaike 12/03/2011 at 09:44

  well-done decorating here! I love the light sphere, very comfortable. Have a great weekend,
  love Maaike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *