IN THE NAME OF ART

Hei! Vähän on nyt toiston makua, mutta ei se mitään – blogini itsevaltaisena adminina saan valita tänne mitä ikinä haluan  eli seuraavassa tulee kaksi kuvaa makuuhuoneesta :). Sama sängynpääty vaan ei samat koristukset. Enkeleitä tuntuu olevan tänä jouluna esillä aika paljon. Itse en niistä juuri perusta, kun tykkään enemmän tällaisesta rososta ja rustiikista kuin pitsistä ja romanttisesta. Mutta siivet saivat tulla mukaan.

Lemppari on täällä kuitenkin kuvan taulu eli se on toinen omistamani vaasalaisen graafikon Janika Herlevin työ. Kuvassa on Rita Hayworth ilman meikkiä, mutta omasta mielestäni tämä muistuttaa enemmän miestä – James Deania ehkäpä? Oli miten oli, grafiikka on huippua ja ehdottomasti uusi keräilyn kohde!

Kiitokset vielä Riika-vinkeistä, tärpit on jo tallennettu puhelimen muistiin eli niiden ja muiden mielenkiintoisten kohteiden tahtiin tallustelemme loppuviikon!Some replay maybe. But anything goes in the name of art, right? I changed the place for this graphic art made by the Finnish artist Janika Herlevi. I love her work and this is the second piece that I own. I think these black and white pictures go with everything, and give a more modern twist too. The picture represents Rita Hayworth without make up, but I think that it looks more like a man, James Dean perhaps?

0 thoughts on “IN THE NAME OF ART

  • Reply Pieni Lintu 13/12/2010 at 23:03

    Tarttis joku sängynpääty hommata myös. Vanhat ovet ehkä – hmm.. Näyttää hyvältä!

  • Reply Millas hem 13/12/2010 at 23:09

    Så snyggt!

    Kram Camilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *