A PAIR OF CHAIRS

Hei! 57 neliön asunnossa on aika harvinaista, että on tilaa kahdelle ruokailutilalle. Mutta en tiedä miten muutenkaan puusohvan tänne asettelisi kuin laittamalla sen eteen pöydän ja ympärille tuolit. Suosituin paikka tämä joka kerta kuitenkin on, kun kavereita tulee kylään. Olen jo pitkään havitellut tähän tuoleja kahden puujakkaran tilalle. Nyt ne vihdoin löysin eli kaksi Nordalin metallituolia todellakin kohensi istumismukavuutta jo ihan sillä, että niissä on selkänojat. Toinen on harmaa ja toinen luonnonvalkoinen – halusin tahallaan eri väriset. Ja nämä voi halutessa maalata vaikka minkälaisiksi. Nyt puuttuu vain Ikean Ektorp-sohva, jonka pitäisi kolahtaa postiluukusta ensi viikolla. Mielenkiinnolla odotan, että kumpi paikoista kerää pikkujouluseurueen ympärilleen – sohva vai tuolit! 🙂

Minäkään en siiten voinut vastustaa näitä poron- yms. sarvia, joita on nyt joka paikassa 🙂
Tämä sarvi kirppikseltä 2,00 eurolla.

This 50ties something house has a nice room arrangement, so that I´m able to have two sitting areas suitable for eating. This is the most popular one – people tend to sit here more than on my sofa. After buying these two lovely chairs the group is complete. Chairs are from Nordal and I selected two different colours purposely. Now I´m looking forward to invite my friends for some traditional rice pudding and warm mulled wine!

0 thoughts on “A PAIR OF CHAIRS

 • Reply Hanna 30/11/2010 at 20:33

  Kauniisti olet sisustanut täälläkin.
  Ja oikein kovasti onnea uusille urille!

 • Reply selma 30/11/2010 at 20:38

  Kauniisti sisustettu! Mä istuisin herkkukippojen ääressä:) tai sittenkin istuisin eri paikoissa, niin et voisin tarkastella kauniita yksityiskohtia joka puolelta! Mukavia juhlia ja onnittelut uusita raiteista!

 • Reply Mirjami 01/12/2010 at 08:27

  Ihana blogi sinulla! Liityin lukijaksi ja tulen varmasti takaisin uudelleen 🙂

 • Reply Krisse 01/12/2010 at 12:39

  On sulla kaunista…

 • Reply bubble 01/12/2010 at 17:24

  Voi, ihan mielettömän näköistä, muutan teille asumaan jooko? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.