UPSTAIRS CORRIDOR DILEMMA

Hei! Pieni lumisade osui alkuviikosta hyvään saumaan ja toi kivan valopiristeen, josta riitti hetkeksi ihan sisälle asti. Käytin tilaisuuden oitis hyväkseni ja nappasin pari kuvaa meidän yläkerrasta. Koska talossa on ollut aikoinaan neljä asuntoa, ovat kerrokset pohjaratkaisun osalta keskenään melko identtiset. Toisin sanoen niissä on samanlainen pitkulainen käytävätyyppinen tila, joka on enemmän kauttakulkuun kuin oleiluun. Sisustajalle se on tietysti haaste eli miten sijoittaa pieneen ja kapeaan tilaan jotain, jotta se toimii sekä käytön että ulkonäön puolesta?

Oon tämän vajaan vuoden ajan hahmotellut mielessäni käytävään vuoroin isoa kirjahyllyä ja vuoroin itsetehtyä daybediä, mutta kumpikaan ei ole tuntunut sopivalta. Kirjahyllyn hankkimisessa ei olisi mitään järkeä, koska mitään lisäsäilytystarvetta ei ole. Daybedissäkään tuskin kukaan huilaisi, kun pariovien takana on siihen tarkoitukseen ihan sänkykin. Niinpä päädyin siihen, mitä ennestään oli saatavailla eli siirsin Theon huoneessa olleen korituolin ja rahin ikkunoiden eteen. IKEAn IVAR-kaapit olisin halunnut pitää makkarissa, mutta mielummin katselen niitä kuitenkin tässä. Makkari olkoon toistaiseksi ilman kalusteita. Ihan valmis ei tämä “välitila” ole nytkään, mutta eipähän enää tunnu ihan yhtä kolkolta ja keskeneräiseltä. Mielestäni mitään hyvää ei koskaan synny pakolla eli sisustukselle kannattaa antaa aikaa ja tilaa muovautua pikkuhiljaa. Kevätinspiraatiota tai jotain mahtavaa vintage-kalustelöytöä siis odotellessa! Oma veikkaukseni on, että jo vuoden päästä täällä näyttää jo ihan erilaiselta. Jos omaat hyviä ehdotuksia tilaan, niin antaa palaa! 🙂

Velvet lamp / Keltainen pöytävalaisin saatu Decorate.fi
Hi from our narrow corridor upstairs! This is not my favorite spot in the house, cause it lacks a good purpose, but I´ve tried my best with the old furniture. I think one should not stress about rooms that are not ready at once, but give it time and let it take shape in peace. I´m sure this will look totally different after one year or two :).

4 thoughts on “UPSTAIRS CORRIDOR DILEMMA

 • Reply Leena 01/12/2018 at 09:59

  Moikka! Tosi kauniin näköistä ja harmoninen värimaailma😊 Millä sävyllä olet maalannut ivar kaapit?

  • Reply maiju 01/12/2018 at 15:27

   Kiitos – ne on maalattu Jotunin “Raw Canvas” -sävyllä. Itsekin fanitan sitä juuri nyt, ihanan pehmeä! 🙂

 • Reply Sarinna 13/12/2018 at 22:09

  Tuo tila on kyllä niin kaunis. Palaan tänne blogiin kerta toisensa jälkeen ihailemaan tämän tekstin kuvia. Ja tietysti uusia postauksia innokkaasti odottaen. 🙂

  • Reply maiju 17/12/2018 at 12:59

   Ihana kuulla, kiitos! <3 Harmittaa, että en ehdi päivittmään blogia niin usein kun haluaisin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *