VALENTINE´S

Hyvää Ystävänpäivää! Viikonloppu on mennyt lähestulkoon nukkuessa, ja nyt alkaakin huomata että loppuraskauden väsymys on hiipimässä kehiin. Jos vauva syntyisi kuten siskonsa, olisi meillä uusi perheenjäsen jo kuuden viikon kuluttua! Pari viikkoa on töitä jäljellä ja varmaan aikamoisella pintahengityksellä saan ne sinnitellä, kunnes on aika puhaltaa hetkeksi. Tämän postauksen kuvat ovat siis kierrätyskamaa, koska yritän välttää pitkäkestoista istumista työpäivien ulkopuolella. Muuten fiilikset on oikein hyvät eli hyvää ensi viikkoa kaikille!
 

hortensiaIMG_4077krookukset_lähiiittala_origo keittiöpyyhelasiannostelijatom dixon kakkuvati

My pregnancy is heading to it´s end and I´m more tired than a few weeks ago. Still some work to be done, so I´m taking it easy on the weekends. The pics are old, but I hope they´ll bring some spring feelings to you guys, Happy Valentine´s Day!

6 thoughts on “VALENTINE´S

 • Reply Heidi 14/02/2016 at 19:33

  Jännittäviä, ihania aikoja! Hyvää ystävänpäivää ♥

  • Reply Maiju 15/02/2016 at 10:37

   Kiitos! Vähän vielä ihanaa kevätaurinkoa, niin eiköhän tästä piristy! 🙂

 • Reply tiia 14/02/2016 at 20:15

  Tsemppiä loppukiriin. 🙂 Osaatko sanoa mikä tuon kirkkaan lasisen ankan/kaatimen alkuperä on? Onkohan sille jokin nimi, jotta osaisi googlesta etsiä? Itseltäni löytyy samanlainen kaapista.

  • Reply Maiju 15/02/2016 at 10:38

   Kaatimesta ei ole kyllä mitään hajua mullakaan – oon jotenkin ajatellut, että se on jotain markettitavaraa varmaan alkujaan. Oon ostanut sen kirppikseltä eikä siinä ollut mitään tarraa tms, joka olisi voinut kertoa alkuperästä. Meillä siinä on pidetty lähinnä sokeria 🙂

   • Reply tiia 15/02/2016 at 20:05

    Sepäs kun minäkin olen sen kirppikseltä ostanut 5e hintaan. Se oli vaan niin kiva, että tarttui käteeni. Tosin niin ohutta lasia, että toistaiseksi en ole sitä vielä käyttöön ottanut.

    • Reply Maiju 16/02/2016 at 10:33

     Heh, meilläkin sen kanssa on koko ajan kiikunkaakun, että koska hajoaa. Mutta kiva se on, tykkään juuri tämmöisistä vähän erilaisista jutuista 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *